13 de gener 2018

EL PP DE TAVERNES ENS VOLS EXPLICAR TOTS ELS CASOS DE CORRUPCIÓ PENDENTS



Hem llegit a les xarxes socials que el PP de Tavernes,  convida els veïns dels sequers a una reunió per a parlar de les “supervoreres”. Supose que Eva Palomares també parlarà d’altres temes molt interessants que són de actualitat, com aquests:

Per exemple, podria explicar els plans del govern del PP, per a evitar la desaparició de la platja de la Goleta.
Els plans sobre el projecte del Riu Vaca.

Dilluns dia 15  comença a l’Audiència Nacional, el judici contra Ricardo Costa, Vicente Rambla i altres 18 dirigents del PP, encausats en diverses il·legalitats en les campanyes electorals de 2007 i 2008. Per a començar l’any.

I això és només el principi, perquè, a més a més del famós cas Gurtel, a l’Audiència Nacional, també està previst que els tribunals jutgen els casos Valmor i Taula,  el cas Brugal, el cas Emarsa, els casos Blasco (oncle i nebot),el cas Grau i Palau.

Com les coses se les emporta el temps seria important que Eva ens explicara, què pensen fer per aconseguir que deixen de robar, per a poder gastar més que ningú en les campanyes electorals.


Com sabem, el Consell d’Europa acaba de suspendre a España en l’execució de les mesures acordades per a lluitar contra la corrupció. De les 11 recomanacions plantejades, no n’han posat cap en funcionament. I LA CORRUPCIÓ NO ÉS UNA COSA DEL PASSAT.  No ens han tornat els diners i no estan tots els imputats a la presó.