07 d’agost 2015

EN 2016 TAMPOC ES FARÀ EL PROJECTE DEL RIU

Als pressupostos de 2016 no figura cap quantitat, per poder contractar un projecte fonamental,  per a evitar les inundacions repetides a la part baixa del poble. “Proyecto de las obras de laminación y mejora del drenaje de la cuenca del río Vaca”.
Una vegada més, el govern del PP, menysprea les necessitats de Tavernes, i deixa de costat un projecte sobre el riu Vaca que el PSOE va retirar de la contractació al darrer consell de ministres de Zapatero.
No sabem si el col·lectiu del PP de Tavernes ha posat algun interès en recordar al govern del Sr. Rajoy la necessitat urgent de la realització d’aquest projecte al poble. En cas de ser així, poc efecte ha tingut.

El nostre diputat Ricardo Sixto, de la Izquierda Plural, tornarà a presentar una esmena (per quart any consecutiu) per a demanar d’inclusió de d’aquesta obra tan important als pressupostos del Estat.
En aquest projecte, redactat per una de les millors enginyeries del Estat, enginyers de camins especialistes en solucions hidràuliques, es proposa una solució completa i eficaç als problemes d’inundabilitat que provoca el riu Vaca.
Mentre, als pressupostos de l’Ajuntament es consigna una quantitat de 30.000 € per a pagar un projecte de construcció del famós mur que demanava el PSOE.
Resulta difícil d’entendre que disposant d’un projecte magnífic es contracte una “chapuza”, amb una execució que no sabem en quins diners es pagarà, a més de que, aquests projectes són competència de l’Estat i no de l’Ajuntament.
Desprès de contractar un col·lector a la platja sense pendent, amb el projecte del mur al riu Vaca, els edils de Compromís continuaran cobrint-se de glòria. A càrrec de tots nosaltres, clar.