30 de juliol 2013

NOTA DEL COL.LECTIU D’EUPV TAVERNES


Davant dels anònims apareguts dissabte dia 20 de juliol com a conseqüència de la roda de premsa efectuada per EU de Tavernes, amb els insults, i comentaris poc encertats contra una persona del nostre col·lectiu, a qui tots valorem i estimem i, a pesar de que no volem entrar en aquest joc infantil de desqualificacions, aquest col·lectiu vol fer uns aclariments per a rebatre tot el que s’ha dit:

1r Que Eduardo Bononad no ha lliurat cap guerra personal contra Karina. Les actuacions i els escrits en els diferents mitjans de comunicació, són fruit  de les  decisions del col·lectiu i en tot moment,  manifesten el sentir dels  seus membres. Per tant, ell no ha  injuriat, ni insultat a ningú perquè és el col·lectiu d’EU qui decideix i acorda el contingut dels escrits i estem segurs que a la roda de premsa no ho hem fet, sols hem constatat uns fets contra la persona que descaradament ens va  enganyar. I com deia un dels anònims: “NO s’ha de matar el missatger”.


2n Que EU no considera, de cap manera,  que Eduardo Bononad haja desfet el partit ni ens haja portat al pou per les seues “males maneres”, sinó, més bé tot el contrari. Considerem que Eduardo és persona educada, integra i democràtica i que ha desenvolupat la seua tasca d’una manera excel·lent,  cosa que ha fet augmentar la nostra popularitat  i  que hem notat en l’augment de militants i simpatitzant i sobretot, en la gent del poble que ens ha recolzat. Per tant, afirmem que estem orgullosos de que Eduardo forme part del nostre col·lectiu i contradiguem aquell que diu que ens perjudica i que per ell a les pròximes eleccions no podrem eixir del clot.

Mercedes Pérez Rodríguez, Coordinadora Local d’EU de Tavernes de la Valldigna