19 de juliol 2013

NOTA DE PREMSA D’EUPV TAVERNES DE LA VALLDIGNA DAVANT EL CAS DE TRANSFUGUISME A L’AJUNTAMENT DE TAVERNES, PROTAGONITZAT PER KARINA VERCHER


Hem rebut notificació del “JUZGADO DE PRIMERA INSTANCIA E INSTRUCCION NUMERO 4 DE SUECA Y VIOLENCIA SOBRE LA MUJER”, Sentència 0000091/2013. Sobre  la demanda de la regidora  trànsfuga Karina Vercher , contra l’expulsió del partit amb el que es va presentar a les el·leccions municipals.

La sentència ens dona la raó a EUPV,  i per tant la regidora trànsfuga deu ser considerada com no adscrita, i no pot parlar mai més en nom del nostre grup, ni intentar estar integrada al grup municipal d’EUPV. Ha intentat tirar per terra el treball i la dignitat del col·lectiu de Tavernes i mai perdonarem eixe intent.
La trànsfuga no es més que un joguet en mans del seu “assessor” Xavi López, que davant el jutge, reconeixia que la mateixa nit electoral, ja negociava l’alcaldia amb el PP.  Els motius dels seus actes, els diners.
Aspiraven a les contractacions que Arturo Torró li donaria a l’empresa del “assessor”, segons va tindre la poca vergonya de reconèixer rient-se de nosaltres. La trànsfuga volia una consignació directa al pressupost de 2013, per a contractar al seu “assessor”. En la negociació amb els partits, al final,  volia cultura, festes i Medi Ambient, per poder contractar al seu amic, que segons ell,  té una empresa que pot donar eixos serveis. No ho varem permetre i varem pactar regidories amb les que aquest subjecte res tenia a fer. (Per cert com pot ser que aquest element siga coordinador d’Iniciativa a la Safor?). Diners, només ho han fet per diners.
Ara ja han perdut tots els judicis que havia plantejat la trànsfuga, gràcies a que el col·lectiu de Tavernes va emprendre amb paciència el procés d’expulsió el dia següent de l’elecció de l’alcalde: complint tot el que els estatuts d’EUPV contemplen per assegurar la defensa dels acusats.
Com pot dir la molt cretina que no estava informada de les negociacions davant el jutge, si aquest tenia copia del 16 e-mails que li enviarem, detallant el programa que estàvem negociant amb el PSPV i el BLOC?.
Tenim les actes de les reunions negociadores, on mai es va parlar de diners, menys l’única vegada que la trànsfuga va aparèixer, i es va descarar davant de tots, inclosa la seua germana, demanat 60.000 € de sou.   Li varem parar els peus  i ens varem quedar sense saber que anava a votar.
Els diners son l’única raò dels actes dels corruptes, i la trànsfuga i l’assessor ho son.
Per altra banda volem parlar de l’actitud del partit dels corruptes en aquest procés.
No podem entendre que un partit que ha signat un pacte contra el transfuguisme polític junt als demés partits, que després ha estat convertit en llei, signe amb la trànsfuga una moció de censura. No podem entendre que a més a més porten a presenciar-la als alcaldes del PP de la comarca inclòs l’alcalde de Gandía. No tenen vergonya.
No val l’excusa de què no era una trànsfuga, que si la jutgessa del contenciós li havia donat les mesures cautelars... Es que no tenen advocats que els assessoren?, hi ha sentencies del tribunal suprem que han deixat ben clar, que qualsevol regidor al que el seu partit li ha iniciat un expedient d’expulsió, no pot signar una moció de censura.
Com pot haver enganyat l’ex-alcalde Vidal a tots els regidors i als membres del seu partit a Tavernes? . No hi ha ningú amb un poc de dignitat?. Per aconseguir el poder, val tot?
Si tingueren vergonya i estigueren compromesos amb la democràcia, ja hagueren dimitit tots per recolzar un acte de corrupció política com el que han recolzat. Son tant corruptes els protagonistes com els que els fan el joc.
Esperem que al menys tinguem la decència de mirar el bé del poble,  i deixar que  l’equip de govern municipal,  al que recolzem, puga portar endavant la seua llavor, que no es altra que adreçar tot el que els governs del PP han deixat per al arrastre, (Piscina, Aparcament, Pai’s, Plans Parcials del Vergeret i del Golfo i la quebra de les finances municipals),  i que  amb una oposició responsable, no li deixen fer el seu joc a la trànsfuga i a l’assessor corruptes.

Tavernes de la Valldigna 18 de juliol de 2013

1 comentari:

Anònim ha dit...

NO ES POT DIR NI MÉS FORT NI MÉS CLAR!. Enhorabona!