31 de maig 2013

EL DESPRESTIGI D’ALGUNS POLÍTICS: LA TRÀNSFUGA, L‘ASSESSOR I L’ADVOCAT QUE VA ACONSEGUIR EL TÍTOL A LA TÓMBOLA.


La trànsfuga abandona l'Ajuntament amb un cotxe de camuflatge de la Guardia Civil

Hem llegit avui que el jutge Castro atribueix malversació i prevaricació a Camps i a Rita Barberà, uns més a afegir a la llarga llista. I van... ja hem perdut el compte.
Al nostre poble, la trànsfuga i el PP també volen col·laborar al desprestigi del polÍtics.
La trànsfuga pensa eixir com en la foto de cada plenari on vote contra el govern municipal?
L’advocat “líder de l’oposició” no té vergonya de no saber distingir les competències dels tribunals de lo del contenciós i del civil. Tampoc és tan difícil, a l’auto de lo contenciós, ja deia que no era competència seua, clar que després per a enredar l’assumpte li donava a la trànsfuga les mesures cautelars.
Com pots ser que arrastre al seu partit a una moció de censura en la que fan el ridícul. Suposem que la llista d’alcaldes que va portar per a cel·lebrar-ho, no li perdonaran la broma i ja estaran buscant substitut per a les pròximes.
I a més a més, encara fa declaracions amenaçant en portar a Carme Canet als tribunals. Quin riure!! Supose que si al PP encara queda algú amb criteri, li diran que no fassa més el ridícul.
El que han de fer es col·laborar amb l’equip de govern per resoldre tots els problemes que han creat...  dèficit, aparcament del passeig, riu, problemes urbanístics al Vergeret i al polígon de l’Estació, Piscina... i no fer més el ridícul.

Ah! I la trànsfuga el que ha de fer és dimitir i tornar l’acta a EUPV.