29 de maig 2013

EL RIDICUL DE LA MOCIÓ DE CENSURA. FRACASA EL TRÀNSFUGISME. SI A LA DEMOCRÀCIA

Les conclusions del informe elaborat pel advocat, que llegit magistralment per la regidora Carmen Canet integrant de la mesa de edat en resum diu:

1.- El secretari de la Corporació no havia d'haver admès la moció de censura. El auto del Contenciós administratiu no té peus ni cap, la no admissió de mesures cautelars es competència de la jurisdicció civil, que les denega, no pot formar part del Grup Municipal d?EUPV i la declara trànsfuga.
2.- La Kretina no forma part d’EUPV, ara es no adscrita i per tant trànsfuga. No pot signar una moció de censura
I nosaltres  afegim
3.- El seu assessor López i el seu mentor Torrò, que s’han declarat ideòlegs de la moció son uns incompetents. Cosa que ja sabíem. Els regidors del PP de Tavernes a més a més tontos del cul per presentar-la
4.- La paciència infinita que hem tingut per a expulsar a la Kretina, citacions repetides, comissió de conciliació,  citacions repetides, acords del CP EUPV, tràmit Sindicatura de Greuges....han servit per a que el jutjat de lo civil de Sueca aprecie com a modèlic el procés. Ha estat expulsada amb totes les de la llei.
5.- Del informe del lletrat, (un gran encert la seua contractació Jordi i Víctor ), es trau la lectura que gràcies a l'actuació perfecta del nostre partit, el treball del nostre advocat, i la paciència del col·lectiu de Tavernes, la moció de censura ha estat BLOQUEJADA, avui i per sempre.

6.- El treball conjunt dels tres partits BLOC-PSPV-EUPV en el procés  ha estat exemplar, es un model de futur que hem de cuidar. I volem felicitar el treball de Anna, Mercè, Salva, Perfecto..i molts més que ho han fet possible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats al vostre partit. Una bona actuació i s'heu llevat del vostre partit una poma podrida però ben podrida.
Ara al menys, que es quede podrida, però en nom seu, única i exclusivament i sense aprofitar-se de la confiança que li va donar gent de bé en el seu moment.

Realment, en tot açò, ella és la que més ha perdut al final de la correguda.