10 de gener 2012

EL SAQUEIX DELS IRRESPONSABLES ARA EL PAGUEM ENTRE TOTS. ELS QUE NO HEM VOTAT AL PP TAMBÉ.




Urdangarin: quina vergonya!: fins a quin punt han arribat quan un membre "polític" (!) de la família reial ha arribat a veures (suposadament encara) implicat en els xanxullos  per tots coneguts?  ¿ No es suficient que hagi resolt la seva economia per a sempre, o que tot semblava poc? Podem constatar que a la familia reial passa el mateix que  a la vida real: són expressius els  casos de Marbella, Gürtel, Brugal, Emarsa i l'Institut Nóos de Urdangarin, per citar el més conegut (quants han estat en l'ombra!), passant per  contractes a dit,  lucratius costos addicionals, o  favoritismes com a pagament a Calatrava de 15 milions d'euros (es diu molt promte: gairebé 2,500 milions pessetes) per a un projecte impossible!
I els gestors, la gent PP, ¿poden donar lliçons de com fer retalls en la despesa pública i per què? Ja deurien haver produït dimissions, però s'assumeix que la ciutadania és insensible a que li saquejen la butxaca.  ¿Quina paradoxa, una empresa municipal depuradora d'aigua de València (EMARSA), contracta viatges d'executius a Romania, acompanyats de "traductores" i, després que es va conèixer, no és capaç de depuració de responsabilitats?. De jutjat de guàrdia, però aquí la justícia és lenta i insegura: els delictes fiscals de Carlos Fabra havien estat declarats prescrits, però resulta que era un favor que li feien els seus amics jutges, i ara el Tribunal Suprem  ha donat ordre per reobrir-se el judici.
Mentrestant, li va donar temps per muntar un aeroport a Castelló, també inviable (!), amb un cost de 150 milions d'euros (25.000 milions de pessetes !!!!), incloent-hi l'escultura, dedicada a si mateix,  i amb un director amb un cost anual a les arques públiques és de 108,000 €, a més a més  d’altres costos de nòmines i manteniment. ¿Com justificar aquests costos, sense que hi hagi cap trànsit aeri, ni expectatives per a hi hauren?
No només n’hi ha cap de responsabilitats polítiques, a més a més el PP, d'acord amb el berlusconització de l'escenari on governa manté en els seus càrrecs als imputats,  i ha blindat a l’ex-Honorable Paco, votant a les Corts contra una proposta de de l’oposició  per fer-li retirar cotxe i salari públic en cas de condemna judicial…
¿Es això conseqüent amb el sanejament de las finances públiques? Comprenem la mala llet del personal al que li han rebaixat el sou, li han pujat els impostos  o està a l’atur perquè la Generalitat esta en roina.