08 d’agost 2018

Visca la República !! encara que hi haurà que pagar 500€




El jutjat de lo contenciós-administratiu ha condemnat a l’Ajuntament de Tavernes  per penjar al balcó l’emblema tricolor de la república. No ens condemna per utilitzar la bandera republicana, si no per penjar-la en un edifici públic. Ens sembla una sentencia sense massa sentit i no som partidaris de presentar un recurs, perquè el recurs ens costaria més que la multa de 500€ de la sentència.

El que ens ha fet riure per no plorar es que el PP local demana que la multa la paguem els tres partits que a proposta d’EUPV junt a PSOE i Compromís vàrem aprovar en el ple penjar la tricolor. Els d’EUPV estem disposats apagar els 500€, si els del PP paguen de la seua butxaca tots els despropòsits que li han costat a l’Ajuntament de Tavernes una fortuna, començant per les indemnitzacions al agent urbanitzador del sector 14, el de l’estació, de vora 30.000€. També caldria que pagaren el que ens va costar el rescat i gestió del aparcament del passeig, la piscina coberta...

Es necessita tindre morro per a que el partit dels corruptes, els que han finançat les campanyes electorals, (estan condemnats) a base de robar els diners públics, per no enumerar tots els casos judicials que tenen en marxa, ens demanem que paguem 500€ per commemorar la data de la República. 

Visca la República !!