04 de juliol 2018

AMB L'ÚNICA OPOSSICIÓ D'EUPV-AC, TENIM NOU CONTRACTE PER A LA RECOLLIDA DE FEM I NETEJA VIARIA


TENIM NOU CONTRACTE  PER A LA RECOLLIDA DE FEM I NETEJA VIARIA AMB L'ÚNICA OPOSSICIÓ D'EUPV-AC





El nostre regidor ha estat en contra de tornar a contractar una concessió a una empresa privada per aquestos motius:

  • ·     És una solució més cara per al contribuent, al cost reial cal afegir el benefici de l’empresa i l’IVA.
  • ·        No coneguem a cap Ajuntament content amb la gestió de la concessionària
  • ·     Els serveis públics han de ser gestionats pels Ajuntaments, que posen el bon servei per damunt dels beneficis. No serà per falta de gent que ho gestione, tenint compte de l’exagerada quantitat de regidors que tenen sou.


Hi ha una altra qüestió que ens té mosquejats: El cost mitjà dels darrers 13 anys on la concessió ha estat gestionada per FCC ha estat en 1.407.993€. La nova contracta cobrarà 1.256.262€. es a dir 234.410€ menys a l’any. 

Cal tenir compte que totes les ofertes estaven al voltant d’eixe preu, en concret la concessionària en actiu va oferir 1.336.080€. Per tant sembla correcta l’adjudicació a la nova contracta.

Però això ens porta a pensar la contracta feta pel PP a FCC estava unflada (que porta a la sospita que algú posava la mà) 

Es precís que la comissió de contractació encete un procés d’auditoria d’eixa concessió i aclarim el que va passar amb la mateixa.

Un altra qüestió, com va explicar el nostre regidor al ple de dilluns, és el perjudici creat per l’incapacitat de l’equip de govern de Compromís pel retràs de tres anys de prorrogues il·legals del contracte de FCC, que tenint en compte la diferència de cost ha suposat 444.694,2 € més del que tocava si hagueren contractat en plaç.