04 d’abril 2017

EUPV-AC DE TAVERNES PROPOSA UNA TAXA A LES ELÉCTRIQUES

MOCIÓ APROVADA PER A QUE LES EMPRESES ELÈCTRIQUES, DE GAS, D'HIDROCARBURS I DE FIBRA PER A TELEFONIA I TELEVISIÓ PER CABLE PAGUEN UNA TAXA A L’AJUNTAMENT.


El cobrament i la recepció per part de Tavernes de la Valldigna d'una quantitat econòmica per aquests conceptes suposarà, sens dubte, un alleugeriment per a l'economia local i serà enormement positiva, ja que la recaptació pot servir per a millorar la vida de tots els habitants del municipi. 

La consolidació d’estes taxes, que sols afecten a les empreses que obtenen beneficis alts, ens permetrà en el futur estudiar una rebaixa de impostos que ens afecten a tots.

Per tot això, Esquerra Unida de Tavernes de la Valldigna proposa al Ple de l'Ajuntament que aprove les propostes següents:

1.   Realització d'un estudi previ per a conéixer la situació d'aquestes infraestructures per a poder calcular el gravamen conforme a la jurisprudència del Tribunal Suprem.
2.   Encomanar als serveis municipals competents, que podran estar assistits per personal assessor extern, l’elaboració d'una ordenança que detalle els impostos que hauran d'abonar les companyies elèctriques, de gas i de fibra per a telefonia i televisió per cable, per l'ús del sòl, subsòl i el vol per al transport tant de la llum com del gas o telefonia i televisió per cable i que s'aplique a partir de l'any 2018.