06 de setembre 2015

ARA EN COMÚ




El col·lectiu d’Esquerra Unida Tavernes estem convençuts que la “unitat popular “ és el millor i possiblement l'únic camí per acabar amb el bipartidisme actual i amb les polítiques neoliberals que ens han portat a aquesta situació en la que ens trobem i per això, volem ser part d’aquest projecte d’unitat. Volem treballar per aconseguir, realment, que el poder l’agafe el poble.

Per aquest motiu, hem assistit a les dues assemblees de ARA EN COMÚ a València i  dijous dia 10, assistirem també a la tercera.
 Així hem vist nàixer un projecte d’estructura horitzontal, on tots estem en igualtat de condicions, on tot es fa entre tots, amb la mateixa informació. Un projecte on es respira diversitat, un projecte que rep les demandes socials amb l’objectiu de convertir-les en lleis i poder derogar les lleis neoliberals.

 Ara en Comú va prenent forma i prompte es veuran avenços. Creiem que qui no intente ser partícep de les unitats populars està equivocat, perquè junts som més forts.

L’objectiu  d’Ara en comú és aconseguir tot allò que hem perdut, recuperar la política segrestada en mans d’uns pocs, i ho podem aconseguir treballant braç a traç amb, recalcant tot allò que ens uneix, tot allò que tenim en comú, que  no és poc i hem de fer-ho ara, aquest és el moment

III ASSEMBLEA ARA EN COMÚ. DIJOUS 10 DE SETEMBRE 19 H. INTERSINDICAL VALENCIANA. CARRER JUAN DE MENA 18. VALÈNCIA