14 d’agost 2015

TAPES SOLIDÀRIES



Una vegada més, el nostre col·lectiu, Esquerra Unida- Acord Ciutadà de Tavernes, ha tingut l’oportunitat de ser solidari, col·laborant amb l’associació ACUDE (Associació de Cuidadors i Dependents), perquè hi  puguen complir els seus objectius. 



 Com altres anys per aquestes dates, s’ha organitzat un taller de cuina, al voltant del festival Sete Sóis Sete Luas. Taller de cuina d’Alentejo, on s’elaboren tapes degustació de plats alentejans en homenatge a la cultura tradicional típica d’aquesta terra. 



 Enguany, l’associació ACUDE s’encarregarà, cada nit, de vendre les tapes que preparen les cuineres portugueses amb ajuda del cuiner valler Víctor Basset i de membres de l’associació. 



La recaptació serà per a ACUDE, per a millorar els programes de servei a les persones amb dependència. Des d'ESQUERRA UNIDA DE TAVERNES volem col·laborar amb les tapes solidàries aportant coques típiques d’ací, de tomaca, de pèsols, de poma... per tal que puguen recaptar més diners. Tot per aportar el nostre granet d’arena a questa associació que tant s'ho mereix.