22 de maig 2015

AHIR DIJOUS FEREM UNA XARRADA COL•LOQUI A L’ESCOLA MAGRANER AMB UNA GRAN ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC INTERESSAT


El nostre candidat a l’alcaldia, Edu Bononad, ha explicat exhaustivament i amb gran encert, els problemas més importants que tenim al poble  i les posibles solucions.
-       El problema de l’atur, per sectors afectats, que és el més important que tenim i la falta d’iniciatives, fins ara, per a cobatre’l.
-       El problema del riu Vaca i el nou projecte encomanat . Ja tenim un projecte i no ens fa cap falta un altre i gastar-nos 64.323 €, sinó executar el que tenim, a qui corresponga.
-       De la situació finacera de l’Ajuntament, que ha millorat però no està sanejada, ni de bon tros.
-       Dels  disbarats del parking del Passeig del País Valencià i de la piscina.
-       De l’alta tensió i la falta de subministrament elèctric al polígon del Golfo.
-       De la falta d’impuls  i promoció del turisme.
 Però Edu ens ha parlat, sobretot, de les solucions que tenim previstes per a poder solventar tots aquests problemes heretats de legislatures anteriors, sobre els quals  no s’ha fet res per a solventar-los.
 El públic assistent ha estat molt participatiu i molt interessat en preguntar tot allò que el preocupa. Han insistit molt en alguns temes com els impostos, la neteja de les terres abandonades (que són un perill), la revitalització de l’agricultura, la revaloració de  la taronja i tot de questions que els afecta.
Els assistents han marxat molt satisfets en escoltar el nostre cap que ha fet propostes totalment realistes i esperançadores per al nostre poble.