06 de maig 2013

DEMANEM PERDÓ DE NOU PEL QUE L'IRRESPONSABLE DE KARINA VERCHER ESTÀ PROVOCANT


Al plenarí d’avui divendres 6 de Maig, la regidora no adscrita Karina Vercher, expulsada d’EUPV, amenaça en votar en contra dels pressupostos d’aquest any.
La regidora no ha acudit a cap reunió preparatòria, com es habitual, i fa uns dies va advertir al equip de govern, que pensava votar en contra del pressupostos,  per dos motius:
1.       Volia 30.000 euros per contractar a una empresa que li redactara un plà de participació ciutadana (Suposem que seria la del seu amic Xavi).
2.       Perquè Bloc i PSOE havien votat a favor de que perguera la condició de representant del nostre grup i per tant passara al grup de no adscrits. Això  suposa perdre l’assignació mensual de 450 que li toca al grup municipal. Això es el que li preocupa.
Quan li han dit que accepten les dues condicions, ha dit que ara vol negociar el pressupost per al principi. El que creguem que vol es votar contra el pressupost i provocar una moció de confiança i donar-li l’alcaldia al PP que es el que vol des de el primer dia.
Hem dedicat més d’un any aconseguir l’expulsió d’EUPV de Karina Vercher, complint totes les condicions que marquen els estatuts. Convocar-la a reunions (no es va presentar a cap), nomenar una comissió conciliadora a la que va donar plantons un darrere altre, fins arribar a compromisos que va incomplir una i altra vegada. La sindicatura de greuges d’EUPV la va citar varies vegades per a que es defensara, però no va acudir a cap citació. Finalment, carregats de raons, la varem expulsar.
Quan l’ajuntament, al rebre la notificació de la Sindicatura de greuges d’EUPV en la que notificava la pèrdua de condició de militant d’EUPV, va aprovar que passara a ser regidora no adscrita, va presentar una demanda judicial al jutjat de Sueca contra EUPV demanant mesures cautelars (es a dir que no es fera efectiva el pas a no adscrita i perdre els 450 euros mensuals, fins que el jutjat decidira sobre l’expulsió. Al mateix temps presenta el mateix al tribunal del contenciós-administratiu contra l’Ajuntament amb el mateix objectiu.
La demanda judicial al jutjat de Sueca l’ha perdut, denegant-li  les mesures cautelars,  i la condemna a passar a no adscrita, i a pagar les costes i ha citat per a juny el judici de l’expulsió.
Però el tribunal del contenciós-administratiu, diguent  que l’Ajuntament no s’ha oposat al seu recurs (si s’ha oposat, es un errada de la jutge) li dona la raó. 
A Karina Vercher no l’importa perdre la condició de militant del grup polític que va fer possible que ella, enganyant-nos, fora regidora, sols l’importa cobrar els 450 euros del grup municipal. Ella i el PP en cas que recolze les seues maniobres son un exemple de CORRUPCIÓ POLITICA  que tots estem reclamant que desaparega.
Si tinguera vergonya fa mesos que haguera tornat l’acta de regidora al col·lectiu que va treballar perquè l dreta no continuara portant-nos a la roina i respectaria l’esforç del equip de govern per reduir el dèficit, i millorar les finances municipals.
Ens sentim enganyats i defraudats per l’actuació d’aquesta irresponsable i demanem perdò de nou pel desgavell que està provocant.
Acudim al plenari i diguem-li a la cara el que pense'm
Col·lectiu de Tavernes d’EUPV.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MIREU HUI EL BLOG DEL PP DE TAVERNES QUE ES DIU ELDIARIDETAVERNES I VOREU LA NOTICIA EN FORMA DE CARTA QUE L'ENVIAT KARINA. MIREU SI JUDICIALMENT PODEU EXPULSARLA I QUE LI LLEVEN L'ACTA DE REGIDORA, JA QUE ES VEU COM ESTA MES A PROP DEL PP QUE DE EUPV. EL BLOG ESTA AL NOM DEL PP DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA.

Anònim ha dit...

Em sap molt de mal lo que esteu pasant.lo de esta xica que vau confiar en ella i posarla en el cap de les vostres llistes va ser un grave error que ara ja veus per a on ha eixit.
és lamentable!!!
Ojala el jutge vos dóne la raó i deixe de tindre res que vore amb este partir d'esquerres. A ella, ara vorem qui l'arreplega, amb l'historial que té...