09 de novembre 2011

Ricardo Sixto: “El cara a cara de Rubalcaba i Rajoy és un insult a la intel•ligència dels ciutadans”



dimarts 8 novembre 2011 | Publicat a: Actualitat, Notícies, País Valencià, Portada

El candidat d’Esquerra Unida-Els Verds al Congrés per València, Ricardo Sixto, ha assenyalat que el debat d’ahir entre els candidats del PP i PSOE a la Presidència del Govern “va escenificar la situació d’emergència democràtica que vivim. Un debat a dos veus, totalment inútil, que ha deixat fora les altres veus que també estan representades en la societat i que amb aquest circ se senten insultades”.

Sixto ha assenyalat que les intervencions de Rajoy i Rubalcaba “foren lamentables i deixaren molt més que desitjar. Rajoy oculta deliberadament el seu programa i es dedica sols a dir tot allò que el PSOE ha fet malament, sense aportar cap proposta. El PP busca els vots de la gent sense dir per a que els vols, sense desvelar la realitat dels retalls de drets laborals, socials i civils que van a aplicar si arriben a governar”.

El candidat de la coalició d’esquerres afegeix també que Rubalcaba “no pot superar la contradicció entre les propostes que fa ara i allò que ha vingut fent en el govern de Zapatero. Ja no té cap credibilitat. En el 2008 prometeren una cosa i aquestos anys han estat fent tot el contrari. Ja és històric que en el PSOE incomplisquen les seues promeses electorals”.

Sixto manifesta: “el debat d’ahir va ser la posada en escena de la política espectacle, d’un bipartidisme que asfixia la democràcia i que impedeix que s’escolten totes les veus d’aquells que ens representen”.