26 d’abril 2017

PODEN SER MÉS INCOMPETENTS ? DESPRÉS DE LA "SUPERVORERA" QUATRE CANTONS ATURATS

MÉS SOBRE LES OBRES DEL CARRER LA BARCA


La companyia IBERDROLA  va presentar l’any passat, un projecte de reforma del CT (centre de transformació)  del carrer La Barca (front al tanatori). En eixe projecte figura la protecció d’una línia soterrada d'mitja tensió (LSMT) que anirà fins al CT que hi ha a mitat carrer La Barca. El dia 10 de febrer d'aquest any va presentar una sol·licitud d'autorització per a la construcció de l’esmentada línia, que com es veu a la imatge anirà soterrada per la vorera de la part del sol d’eixe carrer.


Després de la sol.licitud del projecte de la LSMT, l’Ajuntament contractà l’obra de reforma de les voreres del carrer La Barca/Mitja galta/Verge dels Desemparats i arrancà les voreres existents, sense assabentar-se del projecte d'Iberdrola. Ara, ja fa més d’un mes que les obres  estan  aturades, les voreres arrancades i els  veïns que viuen allí, molts amb dificultats de mobilitat, ben fotuts perquè no saben quan de temps hauran d'estar patint, esperant que es reinicien les obres i que s'acaben.

Si hi haguera un mínim de coordinació entre el departament de contractació i el d'obres, les dues obres,  que estan previstes, segurament s'hagueren pogut  realitzar alhora, amb menys molèsties  per al veïnat, i amb menys temps i potser amb un estalvi  de diners bastant substaciós per a l’Ajuntament, a l'estar a càrrec d'Iberdrola la vorera de la part del sol, entre el carrer Mitja Galta i Verge dels Desamparats.


Els tècnics de l'Ajuntament són els responsables de la part  tècnica corresponent de cada projecte,  però de la coordinació i del sentit comú ho són els regidors i en última instància el Sr. Alcalde.

Després de la conya (pitorreo) amb el que el poble ha rebut la supervorera dels sequers, anomenada ja “l'autopista”, despesa que molta gent del poble considerem innecessària per diversos motius: hi ha al poble moltes voreres en pitjor estat, que no feia falta fer-la tan ampla, que han llevat moltes places d'aparcament... sols faltava aquesta mostra d’incompetència.