19 de maig 2015

L'Ajuntament de Tavernes es gasta 64.323 euros en un projecte que ja tenim.

L'Ajuntament de Tavernes ha adjudicat la redacció d’un projecte que donarà solució als problemes d'inundabilitat de la zona sud del casc urbà, especialment en la zona del Vergeret i del Passeig Colon. L'Ajuntament ha adjudicat la redacció a "Siete Arquitectura + Ingeniería SL", per un import total de 64.323 euros.
Costa d’entendre que l’Ajuntament es gaste 64.323 euros, per a que redacten un projecte que ja tenim. O es tracta de tapar-li la boca al PSOE que no calla amb el seu mur. Un poc car fer-lo callar, no?

L’Ajuntament disposa d’un projecte complet redactat per ACUAMED, amb el següent detall:
Un projecte que contempla, fil per randa, és a dir, amb tots els detalls, els antecedents d’inundabilitat, els criteris de disseny i l’anàlisi d’alternatives i justificació de solucions, la descripció de les obres, en tots els àmbits d’actuació, l’anàlisi ambiental del projecte, les expropiacions i serveis afectats, l’estudi de la seguretat i la salut, el pressupost...                    És a dir, un projecte complet, amb els annexes següents:
·            Estudi d’inundabilitat.
·         Climatologia i hidrologia.
·         Estudi geològic i geotècnic.
·         Càlculs hidràulics.
·         Càlculs d’estructures.
·         Serveis afectats i reposició.
·         Planejament urbanístic i expropiacions.
·         Cartografia i topografia.
·         Estudi d’alternatives.
El projecte també té tots els plànols de detall constructiu com el següent:

Aleshores, no entenem per què han contractat un projecte que ja tenim.
El que cal és que qui té la competència dels rius, el ministerí de Medi Ambient, execute d’una vegada l’obra, i no gastem ni un euro més en projectes que no són de la nostra competència.