16 de setembre 2012

UNS A LA PROCESSÓ I ALTRES DE MANIFESTACIÓ.





Ahir dia 15 de setembre hi havien sobrades raons per anar a manifestar-se a Madrid. Milers de persones ho férem.  Volen arruïnar al país. Nosaltres defensem el futur.

Riuades de molts colors, verds de educadors i estudiants, negres de funcionaris, carabassa de bombers, blancs de sanitat, rojos de indignació... varem omplir carrers i places que en nou recorreguts diferents en funció de la procedencia, intentarem confluir a la plaça de Colon. No va ser possible que cabérem tots allí. Érem moltíssims.

Els mitjans d’informació han desinformat com quasi sempre tenen per costum, diguent que érem menys del que s’esperaven. O que només érem 65.000. Nosaltres hem penjat les fotos que férem per a que es feu una idea. Mai havíem vist tanta gent.

La premsa estrangera parla ja de un milió de persones. Tant si hi val. EREM MOLTS!!
Però no varem veure cap bandera del Bloc, ni de Compromís, ni del PSOE. Eren a la processó. Encara no s’han adonat que vivim a un país on la constitució declara la separació entre les esglésies i les institucions públiques.

No podem entendre que pinta la Corporació Municipal, en una processó donant suport a una Església, que ara mateix (amb molt contades excepcions), representa la part mes reaccionaria de la societat. Que calla mentre els seus,  fan una política que va contra els pobres, que empobreix a  les classes mitjanes, que retalla en tot el que es progrés i politiques socials, investigació, sanitat, educació....

Estem d’acord en quasi tot el que ha fet l’equip de govern municipal, però amb aquesta fantoxada no.