07 de setembre 2012

Les obres de l’Avinguda de la platja:


Com era d’esperar les pluges de la darrera setmana han posat en evidència, una vegada mes, l’incompetència de la darrera administració municipal dirigida pel PP.
Les obres estaven dirigides a donar solució als problemes històrics d’evacuació d’aigües pluvials, la reforma del passeig  era un intent de fer alguna cosa bonica a l’Avinguda.
Resultat: El col·lector no desaigüa a cap lloc i la pluja arrastra la terra de pendent inclinada convertint el passeig en un merder ple de fang.
Podreu dir que la culpa la tenen els tècnics municipals que han fet el projecte. Es ben cert, tenen la culpa. Però els polítics sense ser arquitectes ni enginyers, tenen que tenir suficient sentit comú per a revisar els projectes, que per això els elegim, i no permetre cap col·lector que no desaigüés a cap lloc.
De qui ha estat la brillant idea, de començar a fer un col·lector per el final. Si no hi han prou diners per a fer-lo sencer, comencem pel punt de  desaigüe fins on arribe.
També seria hora de emprendre alguna acció contra Iberdrola, la companya eléctrica responsable del subministrament elèctric, per a evitar que cada vegada que cauen quatre gotes, ens quedem a fosques, les bombes dels col·lectors es paren, i el perill d’inundacions augmenten.

Mentrestant  caldria alquilar un parell de grups electrògens, provisionalment, quan arriba setembre per estar preparats.