27 d’abril 2012

Primer de Maig "Treball, dignitat i drets"











Primer de Maig "Treball, dignitat i drets"

Ens mobilitzem aquest Primer de Maig, Dia Internacional del Treball, en un moment d'aprofundiment de la crisi econòmica i després del fracàs de les polítiques neoliberals aplicades, les quals no han fet més que augmentar l'atur, la pobresa i la desigualtat.

Entenem aquest Primer de Maig com la continuació de la vaga general, per la qual cosa reclamem l'obertura d'un procés de negociació per canviar en profunditat la reforma laboral. Si no, el conflicte social continuarà obert.
Llegir el manifest

A més considerem de vital importància valorar i reivindicar-nos com a sindicat davant la campanya ideològica i mediàtica que patim des de fa temps, i a la qual se suma la persecució que estem vivint aquests dies contra els sindicalistes que van participar en la jornada de vaga i dels piquets informatius.

Participa en les manifestacions convocades: Alcoi 11.00 h, passeig de l'Albereda. Alacant 11.30h, escales IES Jorge Juan. Castelló 11.30h, carrer Sant Lluís. Elx 11.00 h, plaça de Barcelona. Elda 11.00 h, plaça Castelar. València 11.30h, plaça San Agustín.