22 de juliol 2011

CONVOCATORIA SOCIAL PER UNA ALTERNATIVA PROGRAMÀTICAA

QUÈ?

La CONVOCATÒRIA SOCIAL és una aportació a la lluita i a la mobilització per a la configuració d’un bloc social i alternatiu com a instrument per a avançar cap a una alternativa social per a eixir de la crisi i arribar a una democràcia real.

Vivim temps en què la democràcia sofreix una agressió dels mercats que la converteix en un instrument al servei dels seus interessos. La “democràcia del màrqueting” ha substituït a la democràcia representativa; l’especulació i l’egoisme vencen al desenvolupament sostenible; i la joventut més formada i preparada de la història viu pitjor que la generació anterior, sense perspectives de trobar un treball estable i remunerat.

Des d’aquesta realitat volem plantar cara al neoliberalisme en tots els fronts, i concretar una resposta programàtica, social i institucional alternativa per als milions d’homes i dones que pateixen les seues conseqüències, una resposta que demostre que és possible avançar en conquestes socials, reconstruir l’anhel d’una Europa social, democràtica i equitativa.

Per a desenvolupar aquesta proposta impulsem una CONVOCATÒRIA SOCIAL com a aportació a la lluita i a la mobilització per a la configuració d’un bloc social i alternatiu que servisca d’instrument per a avançar cap a una alternativa social per tal d’eixir de la crisi i arribar a una democràcia real.

COM?

En aquesta CONVOCATÓRIA 2.0plantegem algunes idees bàsiques sense més intenció d’ordenar el debat, perquè tot està en qüestió i el resultat final serà determinat per una Assemblea de la Convocatòria Social, fruit d’un procés plenament representatiu des de la base, d’aquells que participen en el procés de debat i construcció delNOU PROGRAMA POLÍTIC DE L’ESQUERRA.

En concret pots participar: Presencialment a través de les assemblees que es van a realitzar al llarg de tot el País Valencià, donant la teua opinió, presentant propostes, etc. A través de la xarxa pots enviar-nos propostes per Facebook, twitter amb el hasta g #convocatoriaeupv, per correu electrònic a convocatoria@eupv.org o en la web, on a més podràs comentar les propostes d’altres/as ciutadans/as.

QUAN?

Ara mateix en el web i les xarxes socials i, a partir de setembre, en les assemblees de base convocades en tot el País Valencià.

1 comentari:

EUPV Tavernes ha dit...

La Convocatoria Social es una aportacion a la lucha y a la movilizacion por una alternativa social para salir de la crisis, como instrumento para avanzar en la configuración de un Bloque Social y Alternativo. Queremos construir entre toda la gente de izquierda una nueva agenda para el cambio social, un Nuevo Programa Político para la izquierda en España, un programa que avance decididamente, también, en la defensa de un nuevo modelo de democracia económica y social, en la reforma del poder judicial, en un nuevo sistema electoral justo, en la laicidad del Estado, con una plena separación de éste de las Iglesias, de la Católica en particular, y en una superación de las injusticias de genero, en la perspectiva de un proceso constituyente republicano.